Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1042 niezalogowanych)
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
marianek napisał:
Patronas napisał:
marianek napisał:
SpikeMc2 napisał:
marianek nie bądź taki mądry bo ciebie tutaj nie zapraszałem do rozmowy. Jeżeli więc nie masz nic ciekawego do powiedzenia bądź zaoferowania to nie udzielaj się bo tytlko sobie opinię psujesz a innych wkurzasz swoimi durnymi textami. A poza tym to dla takich jak ty to i tak za dużo.

mam dla ciebie dobrą rade > go home!
Miałes swoje 5 min na smieciarce, ale ze czas szybko leci, to juz mineło!
Wracaj na lubelszczyzne, bo tu nic po tobie

ps: cienki bolek jestes, jesli nie mozesz ogarnąc roboty w akershus z kat "C" , wiec spierdalaj do polandii burku

marianek co ty się tak podniecasz tym swoim E do C w polszy kurs około 1500 zł i nawet testów nie ma.
Piejesz nad tym E od zawsze co najmniej jakbyś habilitacje zrobił i członkiem PAN-u został .

znajdz choc jeden mój post, w którym "pjałem" na kat.C ???

ps: skoro nie ma testów i cena przystepna, to czemu koles daje 10tys pln, kiedy moze zdac za 3tys nok ?
Potem juz tylko high life
Masz kompleks kierowcow z lepszymi papierami od ciebie ? > niepotrzebnie

Nie mam kompleksów bo papiery mam na E mam już prawie 2 lata tak zresztą jak i na D .
Inna sprawa że nie używam .
Czytam czasem twoje wypociny , a pamięć mam dobrą więc wiem co czytałem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Patronas napisał:
papiery mam na E mam już prawie 2 lata tak zresztą jak i na D .
Inna sprawa że nie używam

pozwole sie wtracic... moja Mama w PL ma prawo jazdy od hmmmm 20 lat??? 30???? za kolkiem siedziala kilka razy... nie wiem czy suma wszystkich kilometrow przez nia zrobiona przekroczylaby tysiac.... ciekawe czy dostalaby prace jako kierowca kat.C?????? hmmmm... tak dlugo ma to prawko....
ooooo... ups.... nie ma doswiadczenia....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Yatsek napisał:
Patronas napisał:

pozwole sie wtracic... moja Mama w PL ma prawo jazdy od hmmmm 20 lat??? 30???? za kolkiem siedziala kilka razy... nie wiem czy suma wszystkich kilometrow przez nia zrobiona przekroczylaby tysiac.... ciekawe czy dostalaby prace jako kierowca kat.C?????? hmmmm... tak dlugo ma to prawko....

hehe ja tez ziomek nie ogarniam ocb temu typowi....
Moze to purple, bo on zakupił lejce, które kompletnie do niczego mu nie służą

Ponawiam wiec pytanie > skoro on taki gramotny na C, to czemu nie zapoda sobie E do C i znajdzie prace w norge ?
3tys nok to koszt Kat E w polandii, w typ daje 20tys nok za pomoc w znalezieniu pracy....
Czy to oby na pewno ze mna jest cos nie tak (??)

Mam wrazenie,ze wyjebali go ze smieciarki, poniewaz straty przynosił, bo jezdzic gamon nie umie, wiec ma sraczke przed zrobieniem E, skoro nie radzi sobie z C......
Co do ciebie Patronas > hmmmm miec nie znaczy umiec z czegos korzystac.....
Ja nie bede pisął ile lat i jakie mam kategorie i jak bogate doswiadczenie, bo nie o to chodzi, zeby hustac gamoniom ping ponga
Napisze tylko tyle > ponad milion kilometrów jazdy C+E po skandynawii, a czy to duzo niech ocenia inni kierowcy....
szerokosci : ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
Marianek!!!
NIe zapraszałem cię do mnie na posta więc spier..... stąd bo za takie texty do mnie to może ci ktoś morde obić tu w norge.
A znam kilku tu z forum którzy by mi chętnie pomogli.
Ps. Jwesteś zwykłym leszczem dla mnie więc sam spier..... do polski nim ja cię tutaj znajde bo takich chamów tu na forum nie potrzebujemy a ja chamstwa nienawidzę!!!
I zebym cię tu kur.. więcej nie widział!!!!!!

Ps.dla wszystkich którzy czytają to : sory że się uniosłem ale już wszystkich tu na forum wnerwia ten debil a ja juz nie wytrzymałem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
SpikeMc2 napisał:
Marianek!!!
NIe zapraszałem cię do mnie na posta więc spier..... stąd bo za takie texty do mnie to może ci ktoś morde obić tu w norge.
A znam kilku tu z forum którzy by mi chętnie pomogli.
Ps. Jwesteś zwykłym leszczem dla mnie więc sam spier..... do polski nim ja cię tutaj znajde bo takich chamów tu na forum nie potrzebujemy a ja chamstwa nienawidzę!!!
I zebym cię tu kur.. więcej nie widział!!!!!!

Ps.dla wszystkich którzy czytają to : sory że się uniosłem ale już wszystkich tu na forum wnerwia ten debil a ja juz nie wytrzymałem.

to mnie zapros cioto do "swojego posta" to ci cos jeszcze dorzuce : )
Hehhe ty gangster jestes, skoro masz tylu ziomów, co tylko czekaja zeby mnie oprawic
Jakos nie wróze ci tu przyszłosci, bo chyba trafiłem w 10 z twoją ostatnia pracą, zes gamon i jezdzic nie umiesz, wiec pakuj sie i dawaj drapaka back pod Lublin , a tam moze wyłapiesz cos na C , albo na S (czyt.szczęke)
ze sportowym pozdrowieniem > spierdalaj!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
marianek
Wmawiaj sobie że mnie pokona taki bełkot. To tak jak nazwać kur.. relaksacyujną terapeutką.
Tyle mam ci do ppowiedzenia.
Wpieprzasz się gdzie cie nie zapraszają wstawiasz swoje mądrości i na dodatek obrazasz innych.
Wiesz co sam jesteś ciotą która woli na forum obrazac innych.
A nie staniesz na solówe bo jesteś zwykłym leszczem który nie ma na to jaj.
Więc wypisuj sobie dalej swoje mądrości i obrazaj innych.
Kozak się znalazł przed klawiaturą.
Mam ci tylko tyle do powiedzenia Vaffanculo cazzo stronzo.
I nie zamierzam uzywac niecenzuralnych zwrotów bo ja przynajmniej mam trochę kultury w przeciwieństwie do ciebie.
Proste
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
a do wszystkich rozumnych którzy to czytają to sory że uniosłem się ale nikt chyba nie chce być obrazany za nic jakiś szacunek musi być a ja nienawidze chamstwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
SpikeMc2 napisał:
[quote
Mam ci tylko tyle do powiedzenia Vafanculo kaco stronco.
I nie zamierzam uzywac niecenzuralnych zwrotów bo ja przynajmniej mam trochę kultury w przeciwieństwie do ciebie.
Proste[/quote]

Nie vafanculo, tylko vaffanculo.

Nie kaco, tylko cazzo.

Nie stronco, tylko stronzo.

Wszystkie te słowa, są niecenzuralne....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
ale nie da się ukryć ,że marianek zachowuje się na tym forum jak rumuńskie dziecię ,które zabawkę dostało jedyne co mnie zastanawia to większości dzieci zabawki się nudzą ,tylko nie jemu stąd ten rumun i jedyna jego zabawka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
marianek napisał:
Yatsek napisał:
Patronas napisał:

hehe ja tez ziomek nie ogarniam ocb temu typowi....
Moze to purple, bo on zakupił lejce, które kompletnie do niczego mu nie służą

Ponawiam wiec pytanie > skoro on taki gramotny na C, to czemu nie zapoda sobie E do C i znajdzie prace w norge ?
3tys nok to koszt Kat E w polandii, w typ daje 20tys nok za pomoc w znalezieniu pracy....
Czy to oby na pewno ze mna jest cos nie tak (??)

Mam wrazenie,ze wyjebali go ze smieciarki, poniewaz straty przynosił, bo jezdzic gamon nie umie, wiec ma sraczke przed zrobieniem E, skoro nie radzi sobie z C......
Co do ciebie Patronas > hmmmm miec nie znaczy umiec z czegos korzystac.....
Ja nie bede pisął ile lat i jakie mam kategorie i jak bogate doswiadczenie, bo nie o to chodzi, zeby hustac gamoniom ping ponga
Napisze tylko tyle > ponad milion kilometrów jazdy C+E po skandynawii, a czy to duzo niech ocenia inni kierowcy....
szerokosci : ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok