marianek napisał:
Patronas napisał:
marianek napisał:
SpikeMc2 napisał:
marianek nie bądź taki mądry bo ciebie tutaj nie zapraszałem do rozmowy. Jeżeli więc nie masz nic ciekawego do powiedzenia bądź zaoferowania to nie udzielaj się bo tytlko sobie opinię psujesz a innych wkurzasz swoimi durnymi textami. A poza tym to dla takich jak ty to i tak za dużo.
mam dla ciebie dobrą rade > go home!
Miałes swoje 5 min na smieciarce, ale ze czas szybko leci, to juz mineło!
Wracaj na lubelszczyzne, bo tu nic po tobie
ps: cienki bolek jestes, jesli nie mozesz ogarnąc roboty w akershus z kat "C" , wiec spierdalaj do polandii burku
marianek co ty się tak podniecasz tym swoim E do C w polszy kurs około 1500 zł i nawet testów nie ma.
Piejesz nad tym E od zawsze co najmniej jakbyś habilitacje zrobił i członkiem PAN-u został .
znajdz choc jeden mój post, w którym "pjałem" na kat.C ???
ps: skoro nie ma testów i cena przystepna, to czemu koles daje 10tys pln, kiedy moze zdac za 3tys nok ?
Potem juz tylko high life
Masz kompleks kierowcow z lepszymi papierami od ciebie ? > niepotrzebnie
Nie mam kompleksów bo papiery mam na E mam już prawie 2 lata tak zresztą jak i na D .
Inna sprawa że nie używam .
Czytam czasem twoje wypociny , a pamięć mam dobrą więc wiem co czytałem .
Patronas napisał:
marianek napisał:
SpikeMc2 napisał:
marianek nie bądź taki mądry bo ciebie tutaj nie zapraszałem do rozmowy. Jeżeli więc nie masz nic ciekawego do powiedzenia bądź zaoferowania to nie udzielaj się bo tytlko sobie opinię psujesz a innych wkurzasz swoimi durnymi textami. A poza tym to dla takich jak ty to i tak za dużo.
mam dla ciebie dobrą rade > go home!
Miałes swoje 5 min na smieciarce, ale ze czas szybko leci, to juz mineło!
Wracaj na lubelszczyzne, bo tu nic po tobie

ps: cienki bolek jestes, jesli nie mozesz ogarnąc roboty w akershus z kat "C" , wiec spierdalaj do polandii burku

marianek co ty się tak podniecasz tym swoim E do C w polszy kurs około 1500 zł i nawet testów nie ma.
Piejesz nad tym E od zawsze co najmniej jakbyś habilitacje zrobił i członkiem PAN-u został .
znajdz choc jeden mój post, w którym "pjałem" na kat.C ???
ps: skoro nie ma testów i cena przystepna, to czemu koles daje 10tys pln, kiedy moze zdac za 3tys nok ?
Potem juz tylko high life

Masz kompleks kierowcow z lepszymi papierami od ciebie ? > niepotrzebnie

Nie mam kompleksów bo papiery mam na E mam już prawie 2 lata tak zresztą jak i na D .
Inna sprawa że nie używam .
Czytam czasem twoje wypociny , a pamięć mam dobrą więc wiem co czytałem .